>
MADA CONSULT
MADA CONSULT
Mada Consult © 2011. Any questions regarding use of content, please feel free to contact Mada Consult.


Consulting, constructing and  plants for green sustainable  future

FORSIDE        LOG IN       SKOGBRUK       SKOLEPROSJEKT        SPONSOR        KONTAKT      GIVERKONTO
JANUAR -22

På tampen av januar gikk den offisielle åpningen av plantesesongen av stabelen. 1200 arbeidere var i sving med å plante sterke og vitale khaya, eucalyptus og akasie fra det nye nurseriet vårt. En rekke lokale, regionale og nasjonale myndighetspersoner var til stede under åpningen. Det samme var lokalbefolkning, lærere og elever fra de omliggende kommunene. Øverste bildeutvalg under, datert 20. januar, er fra planteseong-åpningen.

Mada Consults nye omfangsrike nursery i Tsaramandroso er dimensjonert for produksjon av 2 millioner planter. Bildene fra desember -21 viser et tilnærmet ferdig nursery med vanningsanlegg i drift og såingen i full gang. Legg også merke til at taket over nurseriet er konstruert av virke fra avstandsregulering i en av våre øvrige bestander i nærområdet. Tidligere daterte motiver viser det innledende arbeidet med klargjøring av jorda, samt blanding av jord og fylling av potter.

Vi har åpning for bidragsytere/samarbeidspartnere på våre planteprosjekter. Bankdetaljer her om du ønsker å støtte skogplantingen vår, eller ta kontakt med Øystein Hansen på oystein - alfakrøll - madaconsult.com for informasjon.
Fra det innledende arbeidet
Status 14. november
Status 21. november
Status 09. desember
Status 14. desember
Status 20. januar