>
02.01.2020

Den fjerde Grieg-finansierte skolen ble åpnet 19 desember. Noe forsinket, men til desto større glede for de 440 elevene som skal ha undervisning der, og for hele lokalsamfunnet. Vi konstaterer mange tilfredse ansikter og nok et vellykket skoleprosjekt i ruralt Madagaskar.

Arbeidet med den fjerde Grieg Foundation-støttede skolen begynte i juli. Murstein produseres lokalt, og prosjektet omfatter hovedbygg for 400 elever, to toalettbygg med septiktanker, lærerbolig, bibliotek, kantine og to brønner.

De nederste bildene i galleriet er av nyeste dato. Klikk på bilder for større versjon.

Bildene viser blant annet mursteinproduksjon og styrketesting av produksjonen. Vi lager all murstein on site med egne maskiner og lokale arbeidere. Videre kan du se inspeksjon av stein levert til byggeplassen - et vesentlig ledd i kvalitetssikringen.

Det siste bildet i serien viser et tre som kjemper for retten til å eksistere på en liten oase av jord i et ellers erodert landskap. Symbolikken er tydelig, der håpet er at læring og kunnskap for den oppvoksende generasjon skal bidra til et sterkere fundament for både mennesker og trær.

Mada Consult © 2011. Any questions regarding use of content, please feel free to contact Mada Consult.


MADA CONSULT
MADA CONSULT
Plants for a green sustainable  future

Plants for a green sustainable  future

FORSIDE       SKOGBRUK       SKOLEPROSJEKT         KONTAKT